Kära maj välkommen!


Det var många som trottsade regnet i år för att fira våren välkommen!
Båtklubben hade nu för andra året ordnat majbrasa, kolbullar, kaffeservering mm vid båthamnen. Visst var det lite mysigare i fjol när vi såg oviksfjällen, solen som gick ner och gräset var torrt. men det är en skön känsla även när det är så många som går ut i regnet, träffas och ser när brasan faktiskt trotts allt regn flammar upp.

Välkommen maj!

//Therese

Vårstädat?Har ni som vi städat garaget, vårrensat i helgen?
Lena Hagstedt Sergel, fritidspedagog på fritids tillika min granne berättade att nästa lörda, 8 maj arrangerar skolan en loppis och kafé där alla förtjänst går till en roligare skolgård.

Det var väl toppen!

Återkommer med mer exakt information om detta men tills dess  - rensa ut och det som är säljbart tar skolan gärna emot. Det kan ju vara någon som behöver det som står och tar plats i ditt/mitt garage!

Må gott i solen/ Therese

Det råder stor arbetslust på Hackås Föreningshus!

 

 

Det har varit många dagar av hårt arbete på Hackås Föreningshus för att renovera köket. Det blir riktigt bra! I dag var jag där och fotade under bråda tider, i morgon är det PRO dans i huset och det ska bli så bra det går tills dess.
Köket kommer inte att vara helt klart men det ska vara städat och OK för att kunna koka kaffe i det. Förmodligen kommer de att dansa så det ryker och inte se byggresterna...
Men snart är det helt klart och jag ser fram emot att huset kan bjuda in till all möjlig verksamhet.

18.00 i kväll ska vi storstäda, men Annika kunde inte vänta - hon började redan nu!Vi ses på föreningshuset!
Therese

RSS 2.0