Gubbar med penslar.

På onsdagar möts ett härligt gäng gubbar med penslar. Under ledning av Maud Hedén Wikander tar de sig genom konstens snåriga djungel. Vi blir fler och fler som följer deras arbete i gruppen "Gubbar med penslar" på Facebook. För er som inte har FB så kan vi presentera några smakprov här på Hackåsbloggen.
Foto och undertexter - Per Norbin, en av gubbarna.


Min ska hänga först!
Denna bild är tagen 04.15 (med väldigt hemlig kamera) på natten innan vernissagen då herr Hedén olovandes tagits sig in på området för att hänga om utställningen. Brottet beivrades med utebliven bulle till vernissagefikat. Ett grymt men rättvist straff! Ha, där fick han allt.


Så hände det igår igen, att all färg omkring oss försvann bara. Det har hänt tidigare men då har vi alltid hittat anledningen men icke igår. Det var bara sådant som vi tog i som hade färg, konstigt! Hursomhelst så gillar vi STORA grejer i Gubbbruppen å här har Kjell tagit med sin riktigt stora penna hemifrån. Janne hade sin kaffemugg för STORA pojkar med sig. Här tycks de dock diskutera små, små detaljer. Ja, vi är duktiga på ALLT vi.


Kingen visade oss en dag, en gammal pose han fått köpa av Jerry W för en billig penning. Vi ville såklart alla måla av honom så Kingen blev ståede så här i samma pose i 3 timmar och 48 minuter. Kanske mest tack vare att Janne just denna dag hade med sig sin elpistol som han så gärna ville visa oss andra glada gubbar och Kingen i synnerhet om han inte stod still.

Ja, vad kan man säga... det är sådant här som sätter guldkant på landsortslivet!

Lev väl/ Tehrese


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0