Konst i Hackås

Det finns skäl att återkomma till Gubbgruppens konst i Hackås. Per Norbin, en av deltagarna uppdaterar ständigt gruppen på Facebook och det är så härligt att läsa så vi måste låta fler få njuta!
Bild och bildtext - Per Norbin.

Fröken med Stora F visar stolt upp vad hennes unga (ja utom Stefan då som helt plötsligt blev äldre denna dag) adepter åstakommit denna afton för en häpen och mycket stor publik som tyvärr inte kom med på bild. Fröken formligen strålade av lycka och hänförelse och lovade oss alla en godsak till jul! Gud, vad hon måste vara stolt över oss!


Den omåttligt lycklige vinnaren av Gubbgruppens Rödakrysstavla blev ingen mindre än den legedariske Herr Peter Roos. Här strålar han av glädje framför sitt nyinköpta konstverk vilket vi antar kommer att pryda och skänka glädje i entrén till hans ägor. Det är i skrivande stund oklart om verket kommer att hänga i hans hus i Cannes, Monte Carlo, Östersund eller Tobago. Oavsett var kommer det dock att sprida en ofanlig glädje till sina betraktare. Det är också trevlig att se hur väl Herr Roos skjorta matchar det ny konstverket. Vi från Gubbgruppen tackar Herr Roos för sitt bidrag och hoppas på en snabb värdestegring.

Vi återkommer säkert till dessa gubbar med penslar.
Må gott, Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0